Uitslag Fotobond wedstrijd 2019.

Op 4 maart 2019 is de uitslag van de Bondfotowedstrijd bekend gemaakt . 10 foto’s zijn met de grootste zorgvuldigheid uitgezocht en ingestuurd voor deze wedstrijd.

Echter, FCR is op een zeer teleurstellende 154ste plaats terechtgekomen (van de 164 deelnemende fotoclubs), met als aantekening dat Marij weer de hoogste score had van onze leden. De foto met daarop de kikker op de paddenstoel leverde maar liefst 25 punten op.
Er konden maximaal 30 punten worden behaald.

De behaalde punten staan hieronder bij de ingezonden foto’s.

Anja    20 punten Erwin     18 punten

Hans de Vaan     15 punten Eric     21 punten

Marij     25 punten Manja     21 punten

Jan     22 punten Anja    16 punten

Eric     13 punten Marij     14 punten

Uitslag Fotobond wedstrijd 2018.

Op 9 april 2018 is de uitslag van de Bonds Fotowedstrijd bekend gemaakt .

FCR is op een mooie gedeelde 55ste plaats terechtgekomen (van de 169 deelnemende fotoclubs), met als aantekening dat Marij hierbij een bronzen vermelding heeft gekregen. De foto met daarop de koeien leverde maar liefst 23 punten op.

De behaalde punten staan hieronder bij de ingezonden foto’s.

Hans Vervloed  21 punten Guus Boot   19 punten

Eric van de Ven  21 punten Guus Boot 20 punten

Jan van der Werff  20 punten Anja van Hoof  20 punten

Eric van de Ven  18 punten Manja van der Heijden  19 punten

Henri van Weert  20 punten Marij Wagenaars  23 punten

Uitslag Fotobond wedstrijd 2017.

Op 21 maart j.l. is de uitslag bekend geworden van de landelijke fotowedstrijd die de Fotobond jaarlijks organiseert. 180 Fotoclubs uit het hele land hadden voor de deelname aan de wedstijd elk 10 foto’s van hun leden ingezonden.

FotoclubRooi heeft een gedeelde 45ste plaats bereikt. Daarbij moet ook worden bedacht dat sommige clubs, anders dan FotoclubRooi, leden hebben die (semi)professioneel fotograaf zijn. FotoclubRooi heeft verscheidene clubs uit veel grotere gemeenten (soms ver) achter zich gelaten.

De hoogste score die een foto kan krijgen is 27 punten. Dit jaar kreeg maar één foto van de bijna 2000 inzendingen 27 punten.
De hoogste score voor een foto van FotoclubRooi is 23 punten, terwijl maar liefst 3 foto’s 22 punten verzamelden.

Degenen, die meer willen weten over de Bondsfotowedstijd en die de foto’s willen bekijken van de clubs die op plaats 1 tot en met 3 zijn geëindigd kunnen de site bezoeken van de Fotobond (www.fotobond.nl). Daar staan ook de foto’s op die individueel het hoogst zijn gewaardeerd en die respectievelijk een gouden, zilveren of bronzen sticker hebben gekregen. Hier staan de foto’s die FotoclubRooi heeft ingezonden

.